Betere leerprestaties, meer zelfvertrouwen
Praktijk voor Remedial Teaching & Orthopedagogiek
'Indy had erg veel moeite met rekenen in groep 4. In groep 5 zijn we begonnen met begeleiding en Indy heeft er veel baat bij. Ze snapt rekenen beter en vindt het ook veel leuker.'
'Zijn niveau is verbeterd, maar nog belangrijker, hij heeft geen hekel aan lezen meer! En dat is de echte winst!'
'Het was heel mooi om als ouders te merken dat hij echt geholpen werd met zijn specifieke rekenproblemen en dat we een zelfverzekerder kind hadden dat de examenperiode in ging.'
'Wat ik het meest bijzondere vind aan de Obalo begeleiders, is dat ze echt naar het kind kijken. Ze zien wat werkt voor dit kind én ze passen de methode daar op aan.' 
'Voordat zij de begeleiding kreeg was ze een onzeker meisje die dacht dat ze niet veel kon. Maar door de diagnose weet zij dat het niet aan haar ligt, maar dat ze iets heeft waar door goede begeleiding mee te leven valt.'

'Timo heeft heel veel geleerd tijdens de dyslexielessen. Is enorm vooruit gegaan. Hierdoor kan hij de lessen beter volgen en gaan de schoolprestaties ook vooruit. Hierdoor krijg je meer plezier en zelfvertrouwen.'

'Femke is de cursus kookkracht onzeker in gegaan en erg opgebloeid weer uitgekomen. Ze kan beter leren, zit beter tussen de kinderen in de klas, is er veel zelfverzekerder uitgekomen.'

Adres en route

Obalo voor basisschool

OBALO

Sperwer 17a 
8103 CH Raalte

Let op: na 1-9-2018

Burgemeester Kerssemakersstraat 32B,
8101 AN Raalte

0572-850400

Stuur bericht

Bekijk op google maps
(pas op! Pijltje staat bij nummer 17 en niet bij 17a!)

Met de auto:

Ga via de N348 richting Lemelerveld/Ommen Raalte Noord in, bij het Texaco pompstation.

Neem de eerste weg rechts; dit is de Reiger. Blijf deze weg volgen. Het is een vrij lange slingerende weg. 

Bij het bord "doorgaand verkeer" aan de linkerkant en een PostNL brievenbus rechts van de weg gaat de weg bijna haaks naar rechts. 

Neem nu de tweede weg/inrit aan de linkerhand: het straatnaambord geeft aan Sperwer en Koekoek. Houd rechts aan.

Steek (voorzichtig) het fietspad over. U vindt Obalo direct na het fietspad aan uw linkerhand.

Let op: vlak voor het fietspad ziet u Sperwer 17. Dit is een woonhuis en niet onze praktijk! U moet dus nog net iets verder rijden.

 

Er leiden meer wegen naar "Rome". Het kan goed zijn dat u een andere route met de auto makkelijker vindt. In alle gevallen komt u uit op de Reiger. Let dan alstublieft goed op dat u de juiste afslag neemt (NIET de Kwikstaart, want dan komt u op een fietspad uit).

 

Parkeren

Er zijn enkele parkeerplaatsen op het terrein, maar op de Sperwer zelf zijn ook meerdere parkeerplaatsen. Hiervoor moet u een paar meter doorrijden.

Op de fiets:

Ga richting Raalte-Noord. Volg het fietspad bij winkelcentrum Raalte-Noord langs het kanaal. Bij de Y splitsing ("Maatmansbrug") steekt u het kanaal over en volgt het fietspad Koekoek. U vindt Obalo na 50 meter aan uw linkerhand.

Obalo voor V.O. en hoger

OBALO XL

Drostenkamp 1a 
8101 BX Raalte

0572-711101

Stuur bericht

Bekijk op google maps

 

Dit is een heel stuk gemakkelijker te vinden dan onze locatie aan de Sperwer en het kan in principe niet misgaan. 

Maar voor de volledigheid zetten we hier toch ook even een zeer beknopte routebeschrijving naar de vestiging Obalo XL.

 

Met de auto:

Op de N348 (richting Deventer) zijn er diverse rotondes. Op een ervan (bij de dierenarts) kun je richting Wijhe én richting Raalte Centrum. U kiest de richting Raalte Centrum.

Links ziet u de dierenartsenpraktijk maar daar rijdt u voorbij.

U neemt de eerste weg links en dan is Drostenkamp nummer 1a meteen aan uw linkerhand. 

Bent u een zorgcentrum ("Angeli Custudes") gepasseerd, dan bent u te ver gereden.

 

Parkeren

Parkeert u alstublieft NIET op de linker oprit. Deze is van onze lieve buren en we willen zorgen dat zij geen last van ons hebben.

Als er plek is mag u wel aan de rechterkant van de oprit parkeren. Er zijn ook diverse parkeerplaatsen in de straat waar u gebruik van mag maken. 

 

Op de fiets:

Fiets vanaf het Carmel College of welke plek dan ook in Raalte naar de BK-straat. 
Fiets deze af in de richting van de dierenarts. Achter Angeli Custodes gaat u meteen rechts. Het eerste gebouw links is Obalo XL.